banner rijssen

Jullie komen uit Rijsen of uit Holten en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag ? Twijfel niet een vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om mij beter te leren kennen, ik geloof in persoonlijk contact !
 
Samen knus op de bank zitten en jullie trouwfoto's op de holterberg of rijssenseberg terugkijken, wat is er nou mooier dan dat gevoel ! Voor je het weet is de mooiste dag van je leven voorbij.
 
De mooie momenten op beeld bewaren is wat ik voor jullie wil doen zodat jullie later nogmaals het geluksgevoel kunnen herbeleven, dat is mijn passie. 
Elke fotograaf gaat net even anders te werk en niet iedere werkwijze of stijl is voor iedereen even prettig of gewenst. Gedurende de dag probeer ik mij zoveel mogelijk op de achterzijde te houden, alleen waar nodig zal ik de leiding pakken om net die ene speciale foto te kunnen schieten. 
 

Wanneer u geïnteresseerd bent maken we graag een afspraak voor een informeel gesprek waarin we elkaar beter leren kennen en jullie kunnen aangeven wat je van de reportage verwacht. Wij houden van openheid van zaken, duidelijke prijzen en geen onderverwachte kosten, daarom wat algemene voorwaarden:
 
  • Luxemetalen USB stick met bewerkte trouwfoto's in hoge resolutie.
  • Alle bewerkte trouwfoto's zowel in kleur als in zwart-wit.
  • Mogelijkheid tot verschillende afdrukformaten en albumkleuren.
  • Reserveren van de datum bedraagt 250,- (Wordt in mindering gebracht op eindfactuur).

Werkgebied : Almelo, Hengelo, Enschede, Rijssen, Nijverdal, Holten, Vriezeveen, Wierden

Overzicht Prijzen

Gehele dag aanwezig€ 1095,-

- Losse uren

Eerste uur€ 225,-

Elk extra uur€ 100,-

Actie-Pakket

Gehele dag aanwezig€ 1095,-

- Luxemetalen USB stick

- Inclusief reiskosten (max 20km)

Trouwalbum€ 395,-

TOTAAL€ 1490,-