Foto, trouwreportage wapen van beckum

 
Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in de buurt van Almelo voor jullie trouwdag, de dag die jullie nooit zullen vergeten! Wat is er nou mooier dan knus op de bank zitten teurg kijkend naar jullie foto's en de liefde nogmaals met elkaar te delen.
 
Voor je het weet is de mooiste dag van je leven voorbij. De sfeer van jullie dag wordt op beeld vastgelegd zodat jullie later nogmaals het geluksgevoel kunnen herbeleven. 
Elke fotograaf gaat net even anders te werk en niet iedere werkwijze of stijl is voor iedereen even prettig of gewenst. Gedurende de dag probeer ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond te houden, alleen waar nodig zal ik de regie pakken om net die ene bijzondere foto te kunnen maken. 
 
Wanneer u geïnteresseerd bent maken we graag een afspraak voor een informeel gesprek waarin we elkaar beter leren kennen en jullie kunnen aangeven wat je van de reportage verwacht. Wij houden van openheid van zaken, duidelijke prijzen en geen onderverwachte kosten, daarom wat algemene voorwaarden:
 
  • Luxemetalen USB stick met bewerkte trouwfoto's in hoge resolutie.
  • Alle bewerkte trouwfoto's zowel in kleur als in zwart-wit.
  • Mogelijkheid tot verschillende afdrukformaten en albumkleuren.
  • Reserveren van de datum bedraagt 250,- (Wordt in mindering gebracht op eindfactuur).

Werkgebied : Almelo, Hengelo, Enschede, Rijssen, Nijverdal, Holten, Vriezeveen, Wierden

Overzicht Prijzen

Gehele dag aanwezig€ 1095,-

- Losse uren

Eerste uur€ 225,-

Elk extra uur€ 100,-

Actie-Pakket

Gehele dag aanwezig€ 1095,-

- Luxemetalen USB stick

- Inclusief reiskosten (max 20km)

Trouwalbum€ 395,-

TOTAAL€ 1490,-